Here we are!
03 September 2006 | Australië, Sydney
We zijn dus in Sydney aangekomen. Natuurlijk moest er ook iets misgaan onderweg, zoals vluchten gemist, paspoort vergeten etc. Gelukkig niets van dat alles, gewoon alleen geen visum voor Australie, waardoor ik het vliegtuig niet in mocht in Londen. Okee, zo erg was het niet. maar op de een of andere manier was Zoë’s visum wel geregeld door het reisbureau. En hoewel we het van te voren nog gecheckt hebben, is er iets mis gegaan bij het regelen van mijn visum. Even flinke stress, maar gelukkig was het dan op het laatste moment geregeld en mochten we toch nog mee. Op zich best fijn…
En nu zit ons eerste nachtje erop. Nog een beetje moe van de uiterst vermoeiende en lange reis, maar ons avontuur kan beginnen! Ik hoop dat jullie onze belevenissen en avonturen blijven volgen op onze site. Dan zullen wij ons best doen om leuke dingen te ondernemen zodat het niet saai wordt. En we hopen natuurlijk op heeeel veel leuke reacties van jullie, zodat we af en toe weer herinnerd worden aan Nederland en waarom we ook alweer terug moeten komen!!!
03 September 2006 - 05:29
León Thannhauser:
O ja ik zag de foto, maaaar als ik jullie tegen kwam zou ik ook vriendelijk doen hoor.....
En dat zegt je neef die een nicht is..... -
03 September 2006 - 06:10
Frank:
Toftof, ik ben benieuwd naar jullie verdere avonturen! Heel veel plezier en hou ons op de hoogte :) -
03 September 2006 - 06:38
Debby De Hond:
Super dat jullie er zijn. Gaan genieten hoor! Probeer een (goedkope) voorstelling te boeken in het operahouse ipv een rondleiding. Veel leuker! -
03 September 2006 - 08:11
Miriam:
Allereerst bedankt voor jullie bericht,
Lisette, we hebben elkaar zo lang niet gesproken. Ik wist geen eens dat je naar Australie zou gaan! Voor hoe lang?
Ik zelf ben nog in Ermelo, maar wordt een dezer dagen in het ziekenhuis opgenomen. Ik hoop dat er internet in het ziekenhuis is, dan kan ik op de hoogte van jullie reis blijven. Is er nog een email adres Lisette, waar ik prive mail aan jou kan sturen, want om het hier nu op deze site te vertellen....
Maar in ieder geval wens ik jullie allle goeds, plezier, enz!
Veel liefs
Miriam -
03 September 2006 - 08:34
Esther Scheerder:
Wat fijn om te horen dat jullie veilig jullie voetjes op Australische grond hebben gezet!
Zoals áltijd moet er natuurlijk wat mis gaan, maar gelukkig kon het allemaal nog op tijd geregeld worden en konden jullie gewoon met de vlucht mee.. Dat was vast even stressen daar in Londen ;).
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar jullie verdere belevenissen, dus ik zal deze site meteen tussen mijn favorieten zetten. Ik wens jullie héél veel plezier en succes toe, maar volgens mij gaat dat helemaal goed komen!
Liefs, Esther
03 September 2006 - 09:03
Jaap Y Emmie:
Fijn dat jullie er zijn !!!
De eerste hindernissen genomen.Ondanks dat wij hier in de valle de Orba geweldig wonen, toch wel een beetje jaloers op jullie.Veel reisplezier en fijn dat jullie ons op de hoogte willen houden en zo mee kunnen genieten van jullie avonturen.
Muchos abrazos, besos y cariños desde Orba España -
03 September 2006 - 09:46
Marieke Lubbers:
Hoi Lisette en Zoe!
Ik wil jullie onwijs veel plezier wensen in Australie en waar jullie verder nog naar toe gaan, en ik vind het leuk om op de hoogte te blijven -> misschien dat het zo leuk klinkt, dat ik er volgend jaar ook wel heen wil :) In Thailand heb ik het in ieder geval super gehad, dus ben nu alweer aan het denken over de volgende bestemming, haha!
Liefs, Marieke
03 September 2006 - 11:40
Jose Geertsema:
He Liset, leuk om dit zo te lezen en te volgen..En gelijk al weer online ;) Heel fijn dat jullie er zijn! En nu genieten! -
03 September 2006 - 13:05
Dineke:
Ow wat zien jullie er geweldig zomers uit enzo!
Tja uh...qua weer heeft Nederland voorlopig niks te bieden dus kom daar vooral niet voor terug. Lisette: de sectie statistiek in Nimwegen gaat je natuurlijk vreselijk missen ;-)(De rest van de psychologiefaculteit natuurlijk helemaal niet). Have fun, goodluck, health and happyness! X -
03 September 2006 - 13:11
Laura En Reneeeee:
Heeee Fijn om te horen dat het toch nog goed is gekomen!! Hoop dat jullie een heleboel beleven!
Hier alles oke! en heerlijk regenachtig! Tis nou al ontzettend saaaaai in huize Thomashof! Nou ja, in 3 dagen gebeurt er niet zo veel boeiends! dus verder vanuit hier nog niet veel te melden!
heeeeel veeel plezier! en pas goed op elkaar!
Kusjes van Laura en Renee
ps. stuur de (leuke) australische mannen maar door! -
03 September 2006 - 17:12
Raasrb@hotmail.com:
(Y) enjoy en vergeet niet om te blijven schrijven.
Leuk om te horen hoe het jullie als tegenvoeters vergaat
x raas -
03 September 2006 - 17:37
Jos En Willy:
Hoi Zoë en Lisette.
Het is gelukt om iemand aan het schrikken te krijgen. Toen ik las dat jullie of een van jullie het paspoort vergeten was begon al te gillen, maar ik had nog niet verder gelezen. Spannend oponthoud voor jou Zoë, maar gelukkig is het op tijd goedgekomen. De lange vliegreis is gelukkig achter de rug. Vanaf nu is het volop genieten. We horen het graag.
Heel veel plezier, tot schrijfs.
Liefs Jos en Willy -
07 September 2006 - 09:51
Lida Geerts:
Ik volg je reis. Ben heel benieuwd
Groetjes -
05 Juli 2007 - 06:18
Luuk:
whahaaaaaaaaaa, nog maar twee weken en dan zie ik je weer!!!;)