"Regen...".
12 September 2006 | Australië, Sydney
Het regent dus. En hard ook. En veel ook.
We zijn dus uit Toeter gevlucht en zitten nu in een hostel naar de regen te kijken en te luisteren.
De laatste nacht op de camping was zo'n nacht waarvan je hoopt dat je hem op vakantie nooit mee hoeft te maken. Het begint met het probleem dat de complete campuitrusting binnen moet staan. Ja, das een probleem als je maar 8m2 tot je beschikking hebt. Dan moet je zelf ook nog in de auto omkleden, slapen, leven.
Een nachtje van dit maakt nog niet zoveel uit. Maar als je dan de volgende dag weer geen kant op kunt met je natte zooi en het buiten nog natter is, is de nachtmerrie compleet.
Gelukkig bestaan er dus hostels. Met wasmachines, droogtrommels en een open haard!
Gelukkig komt met de regen ook de wind. Hoewel dat het niet veel lekkerder maakt, zijn de stranden nu op zijn mooist en de golven op zijn indrukwekkendst. Denken wij. We genieten er in ieder geval elk droog momentje van...
12 September 2006 - 14:04
Remie:
Kommop meiden! Na regen komt zonneschijn.
Tja, iemand moet toch reageren!
Lfs, Remie -
12 September 2006 - 17:15
Hans:
Meiden ,
Australie is net als Nederland na regen komt zonneschijn .
Een dipje verpest nog
geen vacantie.
Dikke kus
Hans
ps, probeer eens een sponsor te vinden voor dingen die niet in de planning zitten .
13 September 2006 - 09:03
Renee:
nou moet ik natuurlijk ook zeggen dat na de regen de zon weer gaat schijnen!
Als het strax weer heel warm is wil je dat het weer gaat regenen! en daarbij regen heeft zun voordelen! hahaha
en van je hela hola houd er de moed maar in! houd er de moed maar in!