kangaroos!!!
12 September 2006 | Australië, Sydney
Wat schetst onze verbazing: we draaien het terrein op en er zitten wel vijf kangaroos op ons te wachten. Eenmaal uit de auto zien we een heel veldje vol met kangaroos. Ze zaten daar gewoon te grazen...het was super. Je kon heel dichtbij komen, en dan kwamen zij nog een stukje naar jou toe ook! Het toppunt was een wijfje wat over het pad naar ons toekwam, haar jong (in de buidel) even liet zien, en toen weer verder hopte. Echt een ervaring!
12 September 2006 - 08:07
Wendy:
He Lisette ( en Zoë)!
Klinkt echt super allemaal zeg!Leuk om jullie berichtjes te lezen, blijf jullie zeker volgen!
Geniet ervan!
XXXWendy -
12 September 2006 - 09:21
Lil:
hej chicks!
Het mag hier dan 30 graden zijn, ik ben stikjaloers op de kangaroos enzo;) tof zoveel van jullie te lezen, fijn te weten dat het jullie goed gaat...Tot snel dan weer!!! dikke kussen lil xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx -
12 September 2006 - 13:36
Stefan En Edwin Thannhauser:
Leuk hoor die kangaroe bij toeter.......Maar wij zien dat jong niet in de buidel zitten ???? -
12 September 2006 - 14:50
Zeevenaar 33:
Hoi Meiden,
Het nu bijna 17.00 uur en plm 28 gr. maar ik zou dit graag inruilen voor een
uitzicht des -noods met regen op een kangaroe veld. super De foto van Moeder en kind in de buidel is echt klasse. -
12 September 2006 - 16:52
Esther:
Wauw, wat een geweldige ervaring zeg! *Jaloers!*
Liefs