Pink house
03 September 2006 | Australië, Sydney
Sidney-anen zijn tot nu toe leuk. Onze taxichaffeur is gisteravond omgereden om ons een exclusief uitzicht op de brug en het opera house te laten zien. Alletwee zijn veel groter dan ik had verwacht.
Tot nu toe verder nog geen locals gezien. Wel een boel duitsers, engelsen en een paar nederlanders. Iedereen is aardig en vraagt/ verteld veel.
vandaag is een dagje om te acclimatiseren en te gaan bedenken wat ons voorlopige plan wordt...
Vanmorgen was het al warm, het zou 27 graden worden. We zijn benieuwd...
Tot snel!!!! xxxxx
03 September 2006 - 05:26
León Thannhauser:
Hallo down under..
Fijn om te horen dat tot zo ver de reis goed gegaan is. Vervelend met je visum maar alles is nu goed.
Te gek om je te volgen, we gaan dat hier met de kids via de kaart van Australië en verder volgen.
Veel plezier x x x -
03 September 2006 - 08:13
Lil:
moooooi dat jullie er zijn, en tja dingen horen nou eenmaal mis te gaan op een reis schijnbaar:) maakt het extra spannend:) hier alles klakkie heur, en zoe je kunt vast trots op me zijn...De kledingkast is al uitgemest! Is het ni ongelooflijk?:):):) dag schatten, tot snellos!!! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx -
03 September 2006 - 08:34
Manon:
Hey meiden!
Fijn dat alles tot nu toe goed verloopt en dat jullie het naar de zin hebben. Ik ben erg benieuwd naar jullie avonturen!
Lisette, ik heb je irl niet meer een goede reis kunnen wensen, maaaar vanuit hier dan: héél veel plezier, succes en alles wat jullie maar kunnen gebruiken. GENIET!
Liefs, Manon -
03 September 2006 - 09:13
Isabel:
Het avontuur kan beginnen!!!
Vaya con Díos, zoals ze hier zeggen ****
saludos ET -
03 September 2006 - 10:05
Valerie:
Op de foto stralen jullie in ieder geval een supertijd tegemoet! Geniet, heerlijk om al zo snel van jullie te horen!!!! Dikke kus! -
03 September 2006 - 11:25
Frans Tros:
hoi Lisette, ontzettend jammer dat ik je voor vertrek niet meer heb gezien/ gesproken.Alles loopt wel eens compleet anders dan dat je hoopt/ verwacht. Je bericht bereikte me pas de volgende dag en kon je darom niet meer bereiken.
Super dat je 'wereldreis 'is begonnen. Ik hoop dat je heel veel geniet/ meemaakt/leuke mensen ontmoet en je blik op onze aardkloot nog meer vergroot. Hou me op de hoogte van je reiservaringen.
xxx
frans -
03 September 2006 - 11:58
Arnold En Miranda:
Hey meiden , hoe gaat ie daar we missen jullie nu al ,zou je nog bellen Liset maar helemaal vergeten . Gaat er goed van genieten en veel liefs van ons hier .xxx -
03 September 2006 - 12:31
Femke:
Dag wereldreizigers,
bedankt voor jullie berichtjes! Fijn te lezen dat jullie veilig aangekomen zijn in Verweggistan! Succes met plannen maken, en onthoud: het leven is wat er gebeurd terwijl je andere plannen maakt... Geniet ervan!
liefs,
Femke -
03 September 2006 - 17:29
Remie:
Hi girls,
Een goed begin is het halve werk. Gezien de foto zijn jullie goed begonnen! Lisette, via sms heette ik jullie welkom in D.U., maar je hebt je mob. in Ned. achtergelaten. Jaap was zo aardig mij daarvan op de hoogte te stellen. Maak er samen iets leuks van, cause U R the artists of life. Enjoy yourselves. -
04 September 2006 - 09:53
Thomas Hoogeveen:
Hey Ladies!
Wat relaxed zeg dat jullie goed zijn aangekomen!!!
Ik kijk nu al uit naar een fototje van jullie tweetjes bij het Pink house met de daarbijbehorende kleren, haha.
Hey geniet van jullie leuke avontuur en ik ben benieuwd naar al jullie leuke verhaaltjes.
We'll keep in touch!
Grt'z Thomas -
04 September 2006 - 10:30
Marjolein:
Lieve lisette,leuk om van jou te horen,en dat de reis nu werkelijk is begonnen.Ik ga volgende week weer naar de schellekens en hou hun op de hoogte van je avonturen.veel plezier,liefs -
04 September 2006 - 15:37
Inge:
Hoi!!
Fijn te horen dat jullie goed aangekomen zijn! De reis was inderdaad heeeel lang he Lisette?! ;)Maar gelukkig is dat het waard!
Super dat jullie zo'n site hebben. Scheelt vast ook als je terug komt, anders weet je niet waar je moet beginnen met vertellen. :)
Gek dat het pas drie dagen geleden is dat ik jullie door die gate heb zien gaan. In de auto terug naar Nijmegen hebben we bijna alleen maar geslapen. Dat krijg je als je om 6 uur opstaat. ;)Behalve Jaap dan natuurlijk, anders hadden we een probleem gehad.
Sydney is mooi he?? Hebben jullie al ibissen gezien? En vleermuizen?! Die zitten vooral in die mooie tuin vlakbij het Sydney Opera House. Daar al geweest? Moet je doen, is prachtig! Oh jee, ik word al helemaal enthousiast!
Geniet er van meiden!!! Leuke foto ook trouwens! Ik houd jullie in de gaten! Heeeeel veel plezier en succes!
Liefs, Inge
04 September 2006 - 19:07
Corine:
Hey meiden!
Gelukkig dat jullie goed aangekomen zijn! Rust maar even goed uit, zodat jullie volop van alle avonturen kunnen genieten! Ik heb morgen een sollicitatiegesprek bij een verpleeghuis in Rotterdam, vrijdag een informatieavond over kinderergotherapie in Indonesië en zondag op gesprek bij SIW. Spannend dus... Je hoort het wel wanneer ik meer weet!
Veel plezier dames!
Tot spreeks, liefs Corine. -
04 September 2006 - 19:12
Asunta:
Hey Lady's!
Fijn om te lezen dat alles goed gaat! Deze site was echt een topidee! Zoe, het is wel stil zonder jou!!
Heel veel plezier, geniet ervan!!!!
Veel liefs Asunta