Merry Christmas!!!
25 December 2006 | Nieuw Zeeland, Christchurch
Een hele dikke Kerstknuffel vanuit Nieuw Zeeland voor jullie!
25 December 2006 - 07:24
Ellen:
Lisette, jij ook hele fijn dagen!! Ik hoop dat je mooi weer hebt. Kan je met kerst misschien een keer bqq met een kerstmuts op... -
25 December 2006 - 10:33
Floor:
Jij ook een een heel fijne kerst en een geweldig 2007!
Echt super die foto's die je hebt toegevoegd! -
25 December 2006 - 11:03
Esther:
Ook voor jou een hele fijne kerst Lisette!
Liefs Esther Sch -
25 December 2006 - 14:02
Heleen:
Merry X-mas, sweetheart! -
25 December 2006 - 14:14
Suzanne En Robin:
He lisette,
Vrolijk kerstfeest en een tof oud en nieuw!!!!!
Wij zitten dit jaar bij familie en vrienden thuis, maar ja dat was vorig jaar wel anders!!! raar idee hoor!!! Ga je lekker bbquen???
liefs suzanne en robin -
26 December 2006 - 10:00
Femke:
He Lisette,
jij natuurlijk ook een zalig kerstfeest en alvast een gelukkig nieuwjaar! dat het 2e deel van je reis nog mooier mag worden...
Liefs Femke -
26 December 2006 - 10:57
Natasja:
Heey Lisette,
Nou ja ik val maar in de herhaling, WAT HEB JIJ HET HEERLIJK DAAR!! Een reis om nooit te vergeten, dat is me wel duidelijk.
Jij ook fijne kerst, misschien is het al afgelopen als je dit leest. Maar goed, dan wens ik je een spectaculaire jaarwisseling en alle goeds voor het nieuwe jaar!! Dat de reis alleen maar nog beter mag worden.
Dikke kus&knuff terug Natas -
27 December 2006 - 14:35
Hans:
vanuit een groen Nederland
een Happy New Year.
Geweldige foto's om van te genieten
Lisette geniet er in het komende jaar maar flink van want dit doe je nooit meer.
Hans -
27 December 2006 - 17:02
Thomas Hoogeveen:
Hey Lisette!!!!
Ben te laat om je gelukkig kerst te wensen...ben namelijk net een paar dagen zelf in NL aangekomen....geen kerst met 25 gr, maar brrrrrrr paar graden boven nul.....Hoe was jou kerst?! (bikini????)
Ik kan je in ieder geval wel alvast een gelukkig nieuwjaar wensen met al het goeds voor 2007!!!
Geniet ervan,
Thomas -
02 Januari 2007 - 13:54
Manon:
Lieve Lisette,
GELUKKIG NIEUWJAAR!
Hoe is het daar? Heb je het naar je zin bij je vriendinnetje?
Lfs, Manon -
08 Januari 2007 - 14:37
Goose:
hey girls. goose from coffs harbour, jetty dive. in england at the moment.would love to get in contact -
08 Januari 2007 - 14:41
Goose: