Mobiele telefoon!
14 September 2006 | Australië, Sydney
Het nummer is:
+61 (0)4 04241049
Lisette zegt dat je daar goedkoop naar kan bellen via www.belpiraat en www.teledump. Maar smsjes zijn natuurlijk ook van harte welkom!
Verder blijven wij natuurlijk de site bijhouden en hopen we dat jullie blijven reageren!
14 September 2006 - 04:44
León Thannhauser:
nou bellen maar..... -
14 September 2006 - 05:16
Lil:
belpiraat? alleen voor de naam al zou je dat doen hihi:) tof hoor en ja kan me goed voorstellen dat het toch te handig is...Ow trouwens, als ik een van jullie een mailtje stuur is dat voor beiden bestemd he, dan weten jullie dat;)
Good luck chics, tot snellos
xxxxxxxxxxx lil -
14 September 2006 - 16:58
J&P:
Teije is net aangekomen in Aleppo. Hij is van Istanboel met de bus gegaan. Dat was de helft goedkoper maar 10x vermoeiender... Hij meldde zich per SMS en vroeg naar je mobiele nummer.... Dat wist hij dus eerder dan dat jullie er een hadden.... -
15 September 2006 - 08:39
Lilian:
Super die site van jullie, heb net alle berichten in een keer gelezen. Oh, ik word er ook wel een beeeetje jaloers van hoor. Zal Zinzi maar niet tippen, want die wordt helemaal gek als ze ziet wat ze allemaal mist. Zoe ik stuur je nog een gewone e-mail. Heel veel plezier, meiden, geniet, geniet, van alles, 10 maanden zijn zoooo voorbij. Groetjes en een zoen van Lili. -
17 September 2006 - 09:38
Oma Anneke:
Hallo zoe en lisette,
Ik ben nu bij Lilian en heb jullie site gelezen. Erg leuk, behalve jammer van de regen. De foto's heb ik ook bekeken en op een foto lijkt het wel of jullie het behoorlijk koud hebben. Als ik dit zo allemaal lees, ben ik behoorlijk jaloers op jullie. Verder met mij gaat alles goed, mijn tweede fietsreis heb ik goed doorstaan, ik ben niet gevallen en ik heb tot de laatste dag toe gefietst. Ik was met een leuk groepje en op de laatste avond hebben ze mij nog willen koppelen aan een man uit groningen. Het was wel een lieve man maar verder aan mijn lijf geen polonaise. Ik hoop dat jullie tweetjes de verdere reis zonder problemen, spanningen of wat dan ook kunnen voortzetten. Heel veel liefs voor allebei. Een een knuffel extra voor Zoe. -
17 September 2006 - 20:08
Dick:
Leuk om jullie zo te kunnen volgen. Die Ford is flink uit de kluiten gewassen, da's nog eens wat anders als een polo'tje. Veel plezier! -
17 September 2006 - 21:11
Lidewij:
Heej zoe en lisette!
Even de groetjes uit de andere kant van de wereld, nijmegen om precies te zijn (zelfs met google-earth te zien nu!) Heel veel plezier, geniet van deze geweldige tijd!
liefs lidewij -
12 November 2006 - 12:45
Zinzi:
Zoeeee!!! jezus me moeder had inderdaad gelijk dat het beter is mij niet te tippen over deze site, lol maar ik begon nu zo nieuwschierig te worden dat ik toch maar ben gaan kijken en inderdaad, ik ben echt super jaloers haha! geweldig zeg wat jullie allemaal mee maken! Ik heb nu al een paar dingen gelezen en ben blij te horen dat jullie zoveel leuke dingen meemaken!!nog heel veel plezier en geniet er van! :D