Fraser Island
29 September 2006 | Australië, Hervey Bay
Van de week zijn we naar Fraser Island geweest. Een tour van 3 dagen. De natuur was er prachtig. het hele eiland bestaat uit zand, maar omdat er zoveel zoet water in blijft hangen groeit er van alles op. Je hebt dus hele stukken bos, maar ook regenwoud, en beekjes.
het eiland is bekend om zijn meren, die heel helder zijn, en waarin je lekker kunt zwemmen. je kunt dat water zelfs drinken, omdat het gezuiverd is door het zand! Hebben we dus ook gedaan, en het was lekker. Niet met dat chloor, wat ze hier in al het water doen.
Het hoogtepunt van de trip was het uitzicht vanaf Indian Head. Van een rots van ongeveer 80 meter hoog kon je recht de zee in kijken (Met een zandbodem is de visibility heel goed). We zagen haaien van 2-3 meter, dolfijnen, schildpadden die omhoog kwamen om te ademen en...walvissen. Een uitzonderlijk grote groep van ong. 10 walvissen zwom langs, maakte een bocht, en kwam nog eens langs!
Het was super mooi!!!! Foto's volgen hopelijk snel!
29 September 2006 - 05:44
Thomas Hoogeveen:
gek-ke-werk!
Echt SUPER mooi zeg dat je op zo'n manier toch maar weer even van de wonderen der natuur mag genieten!!!
De beschrijving is al zo mooi en haast visueel dat ik echt heel benieuwd ben naar de foto's. Bijzonder hoor!!!
Bye bye. -
29 September 2006 - 10:09
Renee:
Wauw! wat een verhalen zeg!! ik ben helemaal jaloers!!
kus -
29 September 2006 - 13:26
L:
Stik stik stik jaloers zijn we nu !!! -
29 September 2006 - 13:27
León Thannhauser:
Stikjaloers is dus je neef............