Jarig in Australie!
25 September 2006 | Australië, Brisbane
Van Zoe had ik een dagje koala-park cadeau gekregen. Helemaal geweldig. Heeel veel koala's, die we uiteraard ook even hebben meoten aaien. En nog veel meer kangaroos, die je te eten kon geven en die gewoon naast je kwamen liggen als je even in het gras zat. Super!
's Avonds gingen we met de mensen uit Brisbane uiteten in een veeeeel te duur restaurant. Het eten was heerlijk, jammer alleen dat ons hele weekbudget daarmee gelijk op was. En dat terwijl we alleen voor Zoe hoefde te betalen... (Gelukkig mochten we de hele week slapen bij de uiterst vriendelijke Australiers)
Daarna nog naar het mooiste plekje in Brisbane geweest: Mt Coot-cha waar je een prachtig uitzicht hebt over de verlichtte stad. Al met al: een zeer geslaagde dag!!!
25 September 2006 - 10:02
León Thannhauser:
oh, oh, oh, vrouwlijke Thannhausers en budgetteren...... -
25 September 2006 - 10:47
Thomas (H):
Geen management studie inderdaad, haha. Maarja, je bent ook maar eeeeen keer jarig in deze omstandigheden.....genieten dus!!! -
25 September 2006 - 18:30
Remie:
Met je volgende verjaardag mag je gratis bij mij komen eten!! Neem je dan wel een kangeroetje voor me mee?
Blijven jullie beiden genieten! Niet vergeten.
Liefs,
Remie -
25 September 2006 - 19:40
Lil:
helaba, ook als jullie een dagje eerder moeten terugkomen vanwege te klein budget zal ik op schiphol staan hoor:) haha en ach ja, dan spaar je wat uit straks in thailand he;)
we talk again soon for now, enjoy life en kisses
xxxxxxx lil